Skip to main content

Praktische info
Summer School Theater 2018

Tijden

Tijdens de Summerschool week mogen de kinderen iedere dag gebracht worden vanaf 8.00 uur. Dan zijn er al docenten aanwezig en kan uw kind de dag rustig beginnen. De lessen beginnen rond 8.45 uur en duren tot ongeveer 16.30 uur, uiteraard met de nodige pauzes om ook even buiten te spelen of te relaxen. U heeft de mogelijkheid om uw kind op te halen tot 17.15 uur.

Twee groepen 8-12 en 13-16 jaar

Iedere ochtend beginnen we de Summerschool met zijn allen in de Theaterzaal. Dan wordt het programma van die dag verteld. Daarna gaan we in twee groepen uit elkaar op basis van leeftijd: 8-12 jaar en 13-16 jaar. Het docententeam kijkt met veel zorg en aandacht naar het niveau van ieder kind en zorgt voor genoeg uitdaging en spelontwikkeling, gebaseerd op ieders talent en zelfvertrouwen.

Lunch

Elke dag rond 12.15 uur lunchen we met zijn allen in de foyer of buiten, naar gelang het weer. Een ontspannen moment met de hele groep. Wij verzorgen dagelijks een gevarieerde, gezonde lunch met thee, melk en sap. Uiteraard kunnen de kinderen de hele dag door water drinken.
Dit alles zit in de prijs inbegrepen.

Korte Presentatie

Op de laatste dag, vrijdag 13 juli om 17.00 uur, spelen we een korte presentatie waarin we trots laten zien wat we gedaan hebben. Deze presentatie is gratis toegankelijk voor ouders, opa’s en oma’s en broertjes of zusjes. Na afloop is de bar open.

Afmelden

Uiteraard is aanwezigheid heel belangrijk. Mocht uw kind een dag ziek zijn of om andere reden niet kunnen komen, geef het dan aub even door via [email protected] of bel naar 06 2354 8979.

Wij hebben er zin in!
Warme groet namens het hele IWA Team en alle gastdocenten

[email protected]
06 2354 8979
Daalakkersweg 2, Hal 8
5641 JA Eindhoven