Workshop/Teamdag


Lees meer
Inspirerende en creatieve workshops op maat

Workshop/Teamdag

Het uitgangspunt van een workshop of teamuitje is om op een ontspannen manier met elkaar nieuw gedrag te onderzoeken. We gaan samen toneelspelen, met zijn allen de vloer op. Samen plezier hebben, samenwerken en op een andere manier naar elkaar kijken. We gaan werken vanuit improvisaties en groepsopdrachten. Er is in deze workshop veel aandacht voor emoties, stemgebruik, inzetten van je fysiek en fantasie. Veel doen en ervaren… uit het hoofd en in je lijf. Durven en doen! En wie weet hier en daar ook eens uit de eigen comfort zone…

Uiteraard gebeurt dit alles in een veilige, ontspannen sfeer, waarbij spelplezier heel belangrijk is. Door dit met zijn allen aan te gaan en te ervaren, ontstaat er vaak een enorm wij-gevoel, wat ervoor zorgt dat iedereen vol trots en zelfvertrouwen jullie bedrijf vertegenwoordigt.

Wij vinden persoonlijke aandacht en op maat werken heel belangrijk. Heb je interesse in een workshop of wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact op voor een persoonlijk gesprek bij ons op de Ilse Wouters Academy.

Reacties op onze workshops:

Geweldige dag! Heel veel gelachen maar het was ook zeker leerzaam.

Hanneke de Vries

Hele leuke omgeving en inspirerende middag!

Frank Zitman

Zeer leerzaam! Ik zal deze workshop zonder enige terughoudendheid aan iedereen aanbevelen. Doen!

Pierre Grotens

Neem gerust contact met ons op!

Contact