Groepen

Team Dynamics

Lees meer
Invest in your team

Team Dynamics

In deze training gebruikt Ilse theatertechnieken en opdrachten die gericht zijn op communicatie en samenwerking. Het doel is het verbeteren van de groepsdynamiek binnen uw team. Daarbij wordt met open en scherpe blik gekeken naar de algemene en onderlinge communicatie. Om beter te leren communiceren, is het belangrijk dat je begint bij jezelf, werken aan de eigen basishouding, waarna een verbeterd contact naar buiten toe kan plaatsvinden; het contact met collega’s, klanten, leidinggevende etc. De nadruk ligt hierbij op ontspanning, openheid en werkplezier. Een stabiele en ontspannen werksfeer creëren, waarin respectvol met elkaar wordt om gegaan en iedereen zichzelf kan zijn.Er is namelijk geen krachtigere communicatie dan authenticiteit. Zonder masker meer mens!

De focus in deze training ligt op effectiever samenwerken, beter luisteren naar elkaar, elkaar helpen, elkaar iets gunnen en leren constructieve feedback te geven. Belangrijk bij dit proces is uiteraard dat het past binnen de bedrijfscultuur, zodat iedereen trots en vol zelfvertrouwen het team kan vertegenwoordigen!

Wij vinden persoonlijke aandacht en op maat werken heel belangrijk. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek bij ons op de Ilse Wouters Academy.

Reacties op onze team dynamics trainingen:

Je gaat echt de confrontatie met jezelf aan

Mark van de WielTechnisch ontwerper WillemsenU

De sfeer was erg open en informeel, de locatie en Ilse en haar collega’s droegen daar sterk aan bij

Marrit WinkelerArchitect/Directeur WillemsenU

Verassende en goede begeleiding om meer te geven en meer uit jezelf te halen

Frank Willems Directeur WillemsenU

Neem gerust contact met ons op!

Contact