Skip to main content

GRATIS WORKSHOP

‘GOED IN JE VEL’

NA EEN MAAGVERKLEINENDE OPERATIE

Heeft u veel gewicht verloren na een maagverkleinende operatie en vindt u het nu lastig om uw draai te vinden in uw veranderde lichaam? Schrijf u dan in voor de workshop ‘Goed in je vel’ die de Ilse Wouters Academy samen met Máxima MC organiseert.

Trainer Ilse Wouters onderging eind 2018 zelf een gastric bypass operatie in Máxima MC.

“Het verliezen van veel gewicht heeft een enorme impact op je leven en gedrag. Je ziet er anders uit, maar soms klopt je oude zelfbeeld niet bij wat de spiegel je nu laat zien. Ik merk dat mensen na de operatie bijvoorbeeld soms last hebben van onzekerheid. Dat ze nog niet goed weten hoe ze zich in hun nieuwe lijf moeten presenteren. Met de workshop ‘Goed in je vel’ wil ik hen daarbij helpen.”

Begeleiding na maagverkleinende operatie

Ook chirurg François van Dielen van Máxima MC onderstreept het belang van het aanbieden van hulp en begeleiding na een maagverkleinende operatie. “Een maagverkleinende operatie brengt veel veranderingen met zich mee. Denk daarbij aan het volhouden van het juiste eet- en beweegpatroon, maar ook op mentaal en sociaal vlak vinden veranderingen plaats. Bij Máxima MC vinden we het daarom belangrijk om mensen nog vijf jaar na de operatie te begeleiden.

Met de workshop willen we mensen helpen hun zelfvertrouwen terug te winnen. Bij een groot gewichtsverlies houdt het hoofd het lichaam niet altijd bij.”

Werken aan kracht en zelfvertrouwen

Tijdens de workshop werkt trainer Ilse Wouters aan kracht en zelfvertrouwen, zodat u trots door het leven kunt gaan. Het is een actieve, praktische workshop met veel tips en persoonlijke aandacht. Ilse geeft al ruim 20 jaar workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke presentatie, spreken in het openbaar en leiderschap.

Workshop – Goed in je vel

Do 24 sept van 19.00 – 21.30 uur
Do 12 nov  van 19.00 – 21.30 uur
Ilse Wouters Academy, Sectie C, Daalakkersweg 8 in Eindhoven

 

Voor wie?

  • patiënten van Máxima MC
  • Kosten: gratis
  • U kunt zich aanmelden door je in te schrijven via dit formulier

Schrijf je nu in:

Gratis

[email protected]
06 2354 8979
Daalakkersweg 2, Hal 8
5641 JA Eindhoven